YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

VEGETARIANIZMUS híres emberek példáján


s VEGETÁRIÁNUS

)IDÉZETEK

¨ KÖNYVEK
Schweitzer - Az élet tisztelete

' LINKEK

ű HÍREK

_ PROGRAMOK

_ AKTIVIZMUS

 

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

A híresvegi oldal a linkajánló oldalon bemutatott források és sok másik internetes oldal, adatbázisok, Google keresések, valamint újságcikkek, interjúk, tv-műsorok, továbbá olvasói levelek alapján készült és készül. Köszönet érte és várjuk, figyeljük a továbbiakat!
A listán szereplő összes személy vegetáriánussága nincs minden kétséget kizáróan alátámasztva, hiszen lehet, hogy már nem élnek, vagy csak "nehezen elérhetők." Azonban mindegyikükre szólt valamilyen utalás, vagy írott, kimondott gondolataik, megtett cselekedeteik következtetnek a vegetariánus étkezésmódra, életformára.

Az egyes "szakterületekhez" tartozó személyek más kategóriákba is kerülhetnének, ez most így sikerült. (Ha bármi biztosabbat, pontosabbat tudsz, írj!) Az mindenesetre a (jól!) élt és élő példák - akikből szép számmal van - alapján könnyen
belátható, hogy a vegetáriánus élet- és táplálkozásmód embernek való.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYÁrpa - Az oldal szerkesztőjének honlapja

Írj a hiresvegi@uw.hu -címre ha kérdésed vagy észrevételed, helyesbítésed van, vagy ha ismersz a listákon nem szereplő, de említésre méltó személyt, vegetáriánust!
A következetesebb és aktívabb élettisztelő, életvédő, emberbarát, állatbarát, állatvédő, egészség- és környezettudatosabb emberek, a vegetáriánusok tábora folyamatosan bővül... :) Csatlakozz Te is\Próbáld ki!

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY