YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

AKTIVITÁSI LEHETŐSÉGEK, kampányok, petíciók, aláírásgyűjtés, rendezvények
Küldd el, ha tudsz egy jó ügyet, amit támogathatunk:
hiresvegi@uw.hu

"Ha azt hiszed hogy egyedül kevés vagy nagy dolgok elérésére, akkor te még nem próbáltál elaludni egy szúnyog társaságában." - a Fauna Állatvédő Egyesület mottója


Nem tudom hallotatok-e már róla, a Szekszárdi állatmenhely az utolsó napjaiban jár. Az önkormányzat ipari parkot akar létesíteni a helyén. Ez az egész annyiban érinthet Titeket, hogy kb 175 db kutyus van a menhelyen. Természetesen új menhely létrehozása nem esik a választható lehetőségek közé. Ennek a 175 db kutyának, amennyiben nem sikerül otthont találni, a sorsa halál. Arra kérnélek titeket, hogy küldjétek tovább ezt az üzenetet minden ismerősötöknek, esélyt adva egy szép életre legalább néhány szerencsétlen állatnak.....

Aki szívesen örökbefogadna egy állatot írjon erre az E-Mail címre:
alkarin@citromail.hu

Már csaknem 2 évtizede a VIER PFOTEN/NÉGY MANCS kitartóan és sikeresen követi célját, vagyis – gazdasági tudományos vagy egyéb okból- kizsákmányolt állatok jogainak érvényesítését. Ez a cél a vezérelvünk és ezt a célt követi a munkánk.

Bővebben: Petíciók, kampányok, ismeretterjesztő anyagok a honlapon: www.negymancs.hu

10 millió aláírás az állatokért

Magyarország is csatlakozott ahhoz a világméretű aláírásgyűjtő kampányhoz, melynek célja, hogy az ENSZ elismerje: az állatok érezni és szenvedni képes élőlények, melyeknek joguk van a humánus bánásmódhoz.
Ha még nem tetted, itt adhatod te is a nevedet:
www.animalsmatter.org

Kampányok, petíciók, ismeretterjesztés
http://www.peta.org.uk/cmp/


Fejezze be az édességgyártó Mars cég az állatok kihasználását, az állatkísérleteket. Írd alá a petíciót, amely erre próbálja rábírni őket.


A szárnyasok állatbarátabb tartásáért a az alábbi PETA petíció aláírásával is "hallathatja hangját"
Help enforce EU ban on battery cages

Kapcsolódó cikk: Tyúkmentés

Csatlakozz a kampányhoz, amelyben a PETA arra kéri a környezetvédelem elismert úttörőjét, Al Gore-t, hogy a vegetáriánus életmódot semmiképpen se hagyja ki a világraszóló cselekvési programjának listájáról, lévén annak Természet-, állat- és emberbarát mivolta miatt. Részletek és aláírási lehetőség a PETA oldalán.

Petíció a szőrmetelepek ellen - Csatlakozhatsz a Négy mancs kampányához

Kapcsolódó írás: Tények a szőrméről


Már javában tart a MAGYARORSZÁGI KACSA- ÉS LIBATÖMÉS BETILTÁSÁÉRT indított 'aláírásgyűjtés', az internetes petíciót ide kattintva te is 'aláírhatod'.

Kapcsolódó cikk: Állattestvéreink: kacsa és mája - veg.hu

Ne piszkítsd be szeretetedet szennyes arannyal!
Le a piszkos arannyal. Gyémántbojkott. Részletek:

http://www.tudatosvasarlo.hu/cikkek/256


http://www.nodirtygold.org/

http://www.diamondboycott.com/

Tájékozódj az Európában elburjánzott gátlástalan kölyökkutyakereskedelemről a NÉGY MANCS honlapján. Írd alá a NÉGY MANCS petícióját, hogy végetvethessünk az Európában jelen lévő gátlástalan kölyökkutya kereskedelemnek. Részletek:

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY